Sportvoeding

Je sport veel en let goed op je voeding. Maar toch merk je dat je niet verder komt in je sport, hoe hard en veel je ook traint. Het kan zijn dat je voeding niet optimaal is voor de training die je volgt.

 

Wat houdt sportvoeding in?

Ik start altijd met een kennismakingsgesprek (gratis). In dit gesprek geef jij aan wat je hulpvraag is en ik leg je uit hoe ik je eetpatroon afstem op de sport.

Ik ga met je op zoek naar het optimale voedingspatroon dat op jouw lijf is geschreven. We beginnen bij de basis, zonder goede, gezonde basisvoeding kunnen we niet optimaal presteren!

Vervolgens gaan we kijken hoe we rond de sportmomenten je eetpatroon kunnen verbeteren, zodat jij het maximale uit je lichaam kunt halen. In twee vervolgconsulten bespreken we hoe je voor, tijdens en na de sportmomenten je eetpatroon kan verbeteren. Gezonde normale voeding is de basis,  speciale sportproducten heb je niet altijd nodig. Als blijkt dat je toch sportvoeding nodig hebt, dan kijken we samen welke sportvoeding het beste bij je past.

Vind je het prettig om daarna nog extra begeleiding te krijgen? Dan kan je vervolgens nog een maandabonnement afsluiten. Dan kom je twee keer per maand om je resultaten te bespreken en kunnen we bijsturen waar nodig.

Is dit iets voor mij?

  • Adviezen gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding en de Beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad.
  • Gezonde voeding is de basis! We gebruiken alleen sportspecifieke voeding als de inspanning daarom vraagt.
  • Zelf koken, geen pakjes en zakjes.
  • Lekker eten, met veel groente en fruit!

Tarieven

– Start –

Uitgebreide intake (ca. 60 min)

Bespreken hulpvraag en analyse eetdagboek (ca. 60 min)

Persoonlijk voedingsadvies

€ 140,- eenmalig

 

– Sportspecifiek –

2 uitgebreide consulten (ca. 60 min) gericht op sportspecifieke voeding

Ondersteuning via Whatsapp

 

€ 140,- eenmalig

– Extra consulten –

Extra begeleiding

Ondersteuning via Whatsapp

2 consulten per maand (ca. 30 min per consult)

Per maand opzegbaar

€ 80,- per maand

Is dit niet wat je zoekt?

Maak dan je keuze uit onderstaande mogelijkheden of neem contact met me op voor meer informatie voor maatwerk.

Jouw persoonlijke coach voor een gezonde leefstijl!

Wil je met je gezin (of met z’n tweeën!) gezonder gaan eten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Stap voor stap gaan we met het hele gezin naar gezondere eetgewoonten.

Uitgebreide informatie over alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft voor bedrijven, scholen en (sport)verenigingen.

Start nu!

Wil je meer informatie, klik dan op de link en vul het contactformulier in! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

06-15092291

Brederode 1 Tiel