Wie ben ik?

Eten, eten, eten…

Eigenlijk ben ik de hele dag met eten bezig! Ik lees graag de laatste inzichten in de voedingswetenschap, zodat ik de nieuwste kennis in mijn praktijk toe kan passen. Daarnaast ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe gezonde en vooral bruikbare recepten voor mijn cliënten, die ik dan ook natuurlijk eerst zelf uitprobeer. Ik sta graag in de keuken en mijn gezin (man en drie jongens) zijn niet alleen dankbare afnemers, maar ook mijn kritische panel. Ze proeven heel serieus wat ik ze voorzet en komen vaak met tips om het nog lekkerder te maken!

In mijn jeugd heb ik veel gehockeyed, tegenwoordig ga ik graag fietsen. Ik vind het heerlijk om op mijn racefiets door de omgeving te dwalen, maar ook een rondje op de mountainbike vind ik geweldig. Helemaal als we met het hele gezin op pad gaan. Nu kan ik mijn jongens nog een beetje bijhouden, maar dat gaat niet lang meer duren!

Als we met vakantie zijn, vinden we het heerlijk om buiten bezig te zijn. We gaan dan met zijn allen wandelen, het liefst in de bergen, inclusief een picknick met mooi uitzicht! Maar ook een rondje op de fiets doen we dan graag. 

Afgeronde opleidingen:

Officier Zeedienst – Koninklijk Instituut voor de Marine (2001)

Gewichtsconsulent – CIVAS (2017)

Specialisatie kind en voeding – Leefstijlwijzer opl. (2017)

Specialisatie sportvoeding – LOI (2020)

Huidige opleiding:

Leefstijlcoach – Sonnevelt (2022)

Mijn werkwijze

Ik ga samen met een cliënt op zoek naar de beste manier om zijn of haar  leefstijl aan te passen. Daarbij veranderen we in kleine stapjes je eet- en beweegpatroon, zodat je geleidelijk, maar vooral blijvend de kilo’s kwijtraakt. Ik heb een positieve benadering, we kijken naar wat wel lukt (en vooral waarom iets wel lukt). Ik maak geen gebruik van shakes, repen of andere maaltijdvervangers. Hypes of snelle crashdiëten komen erbij mij niet in, een gezonde leefstijl moet je de rest van je leven vol kunnen houden!

De recepten die ik aan cliënten geef, bevatten altijd lekker veel groenten of fruit. Ik leer je hoe je makkelijk zelf een gerecht kunt maken zonder pakjes of zakjes (nee, dat is niet moeilijk!) Ik laat je zien hoe je in kleine stappen je voedingspatroon makkelijk gezonder en toch lekker kan maken.

Start nu!

Wil je meer informatie, klik dan op de link en vul het contactformulier in! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

06-15092291

Brederode 1 Tiel