Wie ben ik?

Eigenlijk ben ik de hele dag wel bezig met gezond leven. Dat betekent niet dat ik heel veel sport en op sla en wortels leef. Maar ik ben wel bewust bezig met wat ik doe en eet en dat betekent bijvoorbeeld dat ik heel bewust lekker chocola of taart eet! Ik lees graag over de laatste inzichten over leefstijl, zodat ik die kennis toe kan passen in mijn praktijk.

Ik sta graag in de keuken om lekker en gezond te koken voor mijn gezin. Met drie (pré) pubers in huis is er altijd wel iemand die trek heeft!

In mijn jeugd heb ik altijd gehockeyd. Tegenwoordig ga ik graag fietsen. Ik vind het heerlijk om lekker buiten op mijn racefiets de omgeving te verkennen. Als het weer te nat en koud is, spring ik op de indoorfiets. Als gezin zijn we graag buiten. De vakanties zijn dan ook altijd op veel buiten zijn gericht. We gaan het liefst de heuvels of bergen in, heerlijk wandelen met mooi uitzicht en een picknick onderweg. Ook gaan altijd de fietsen mee

Na mijn tijd bij de Koninklijke Marine heb ik mijn praktijk als gewichtsconsulent opgezet. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van cliënten naar een gezonder leven! In het begin richtte ik me met name op voeding, maar ik merkte al snel dat een gezonde leefstijl verder ging dan alleen die gezonde voeding en voldoende bewegen.

Ik heb daarom in 2022 de post-HBO opleiding Leefstijlcoach gedaan, zodat ik cliënten nog beter naar een gezonde leefstijl kan begeleiden. Voeding zal voor mij altijd een belangrijk aandachtspunt blijven, maar vooral ook voldoende bewegen en zorgen voor rust en ontspanning zijn heel belangrijk in mijn praktijk. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland.

 

Opleidingen:

Leefstijlcoach – Sonnevelt (2022)

Specialisatie sportvoeding – LOI (2020)

Specialisatie kind en voeding – Leefstijlwijzer opleidingen (2017)

Gewichtsconsulent – CIVAS (2017)

Officier Zeedienst – Koninklijk Instituut voor de Marine (2001)

Mijn werkwijze

Ik ga samen met je uitvinden hoe jij je leefstijl aan kunt passen. Dat kan zijn op het gebied van voeding, bewegen, slapen en/of stress, het is maar net wat jij nodig hebt. Daarbij veranderen we in kleine stapjes, zodat het goed voor je vol te houden is.

Ik heb een positieve benadering, we kijken naar wat wel lukt (en vooral waarom iets wel lukt, zodat je het kunt gebruiken op de momenten dat je het moeilijk hebt). Ik maak geen gebruik van shakes, repen of andere maaltijdvervangers. Hypes of snelle crashdiëten komen erbij mij niet in. Mijn doel is dat jij jezelf een leefstijl aanleert die je de rest van je leven vol kunt houden.

 

KvK 69127530
Kabiz 18107921684
BLCN L1349

 

Start nu!

Wil je meer informatie, klik dan op de link en vul het contactformulier in! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

06-15092291

Brederode 1 Tiel