Gezinsbegeleiding

Wil je met je gezin gezonder gaan eten, maar weet je niet waar je moet beginnen?

 

Wat houdt gezinsbegeleiding in?

Heeft iemand in het gezin overgewicht en wil je er iets aan doen? In een gezin sta je nooit alleen. Het is heel belangrijk dat bij de begeleiding van iemand met overgewicht in een gezin, het hele gezin bereid is de stap naar een gezonde leefstijl te maken.

Met mijn eigen gezin heb ik ook de stappen naar een gezondere leefstijl gemaakt, ik weet waar je tegenaan loopt en welke weerstand je kunt verwachten (en hoe je dat op kunt lossen!).

Ik start altijd met een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek geef jij aan wat jullie hulpvraag is en ik leg je uit hoe ik jullie naar een gezonde leefstijl begeleid.

Met behulp van een intakeformulier en een eetdagboek stel ik een persoonlijk voedingsadvies op en maken we samen een plan van aanpak.

Het vervolg bestaat uit 4 maanden begeleiding, met maandelijks twee consulten. We zetten telkens een stap naar een gezonde(re) leefstijl, op jouw tempo. Je ontvangt ter ondersteuning een boek (“Gezond afvallen” van het Voedingscentrum) en je kan me altijd via Whatsapp bereiken voor vragen of als je het moeilijk hebt.

Wil je echt het roer omgooien, dan gaan we na de eerste 4 maanden door met de begeleiding. Je komt dan twee keer per maand voor een consult om de verandering in je eetgewoonten er blijvend in te krijgen. Dit is een goede stok achter de deur om het vol te houden!

 

Is dit iets voor mij?

 • Je krijgt van mij geen voorgeschreven menu’s of beweegplannen, dat werkt namelijk maar even (en dus eigenlijk niet!). 
 • We zoeken samen uit welke stappen jullie kunnen maken naar een gezonder leven.
 • Geen hypes, pillen, shakes of vervangende maaltijden.
 • Gezond eten, voldoende bewegen en op tijd je rust pakken zijn de basis! Adviezen zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding en de Beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad.

Tarieven

– Start –

Uitgebreide intake (ca. 60 min)

Bespreken hulpvraag, eet-, beweeg,- slaap-, of energiedagboek en persoonlijk leefstijladvies (ca. 60 min)

€ 200,- eenmalig

 

– Consulten –

   2 consulten per maand (ca. 30 min per consult)
   Ondersteuning via Whatsapp
   Per maand opzegbaar

€ 100,- per maand

Is dit niet wat je zoekt?

Maak dan je keuze uit onderstaande mogelijkheden of neem contact met me op voor meer informatie voor maatwerk.

Jouw persoonlijke coach naar een gezonde leefstijl!

Je sport veel en let op je voeding. Toch merk je dat je niet verder komt in je sport, hoe hard en veel je ook traint. Het kan zijn dat je voeding niet optimaal is voor de training die je volgt.

Uitgebreide informatie over alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft voor bedrijven, scholen en (sport)verenigingen.

Start nu!

Wil je meer informatie, klik dan op de link en vul het contactformulier in! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

06-15092291

Brederode 1 Tiel