1 op 1 coaching

Wil jij graag gezond(er) leven, maar lukt het je niet alleen? Ik coach je stap voor stap naar een gezonde leefstijl, zodat je het de rest van je leven vol kunt houden.

 

Wat houdt 1 op 1 coaching in?

We beginnen met een kort kennismakingsgesprek (gratis). In dit gesprek geef jij aan wat je hulpvraag is en ik leg je uit hoe ik je naar een gezonde leefstijl coach.

In de intake bespreken we  uitgebreid jouw huidige leefstijl en wat je zou willen veranderen. In het tweede consult gaan we dieper in op je hulpvraag en maken we eventueel gebruik van een eet-, beweeg-, slaap- of energiedagboek, zodat je zelf inzicht krijgt in welke stappen je zou willen maken. Ik stel een persoonlijk leefstijladvies voor je op en maken we samen een plan van aanpak.

Daarna heb je gemiddeld twee consulten per maand, dat hangt van jouw behoeften af. Soms gaat een kleine gedragsverandering makkelijk, een andere stap kost meer moeite en heb je meer coaching nodig.

We zetten telkens een kleine stap naar een gezonde(re) leefstijl, op jouw tempo. Als je tussentijds vragen hebt, kan je me altijd via Whatsapp bereiken voor vragen of als je het moeilijk hebt.

 

Is dit iets voor mij?

 • Je krijgt van mij geen voorgeschreven menu’s of beweegplannen, dat werkt namelijk maar even (en dus eigenlijk niet!). 
 • We zoeken samen uit welke stappen jij kunt maken naar een gezonder leven.
 • Geen hypes, pillen, shakes of vervangende maaltijden.
 • Gezond eten, voldoende bewegen en op tijd je rust pakken zijn de basis! Adviezen zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding en de Beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad.

Tarieven

– Start –

Uitgebreide intake (ca. 60 min)

Bespreken hulpvraag, eet-, beweeg,- slaap-, of energiedagboek en persoonlijk leefstijladvies (ca. 60 min)

€ 160,- eenmalig

 

– Consulten –

   2 consulten per maand (ca. 30 min per consult)
   Ondersteuning via Whatsapp
   Per maand opzegbaar

€ 80,- per maand

Is dit niet wat je zoekt?

Maak dan je keuze uit onderstaande mogelijkheden of neem contact met me op voor meer informatie voor maatwerk.

Wil je met je gezin (of met z’n tweeën!) gezonder gaan eten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Stap voor stap gaan we met het hele gezin naar gezondere eetgewoonten.

Je sport veel en let op je voeding. Toch merk je dat je niet verder komt in je sport, hoe hard en veel je ook traint. Het kan zijn dat je voeding niet optimaal is voor de training die je volgt.

Uitgebreide informatie over alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft voor bedrijven, scholen en (sport)verenigingen.

Start nu!

Wil je meer informatie, klik dan op de link en vul het contactformulier in! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

06-15092291

Brederode 1 Tiel