1 op 1 begeleiding

Wil jij graag gezond afvallen, maar lukt het je niet alleen? Ik begeleid je stap voor stap naar een gezonde leefstijl, zodat je geleidelijk en blijvend kilo’s kwijtraakt.

 

Wat houdt 1 op 1 begeleiding in?

Ik start altijd met een kennismakingsgesprek (gratis). In dit gesprek geef jij aan wat je hulpvraag is en ik leg je uit hoe ik je naar een gezonde leefstijl begeleid.

Met behulp van een intakeformulier en een eet- en beweegdagboek stel ik vervolgens een persoonlijk voedingsadvies op en maken we samen een plan van aanpak.

De daarop volgende maanden heb je maandelijks twee consulten. We zetten telkens een stap naar een gezonde(re) leefstijl, op jouw tempo. Je ontvangt ter ondersteuning een boek (“Gezond afvallen” van het Voedingscentrum). Als je vragen hebt, kan je me altijd via Whatsapp bereiken voor vragen of als je het moeilijk hebt.

Wil je definitief het roer omgooien, dan gaan we na de eerste 4 maanden door met de begeleiding. Je komt dan twee keer per maand voor een consult om de veranderingen in je eetgewoonten er blijvend in te krijgen. Dit is een goede stok achter de deur om het vol te houden!

Is dit iets voor mij?

 • Adviezen gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding en de Beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad.
 • Geen hypes, pillen, shakes of vervangende maaltijden, dus geen loze beloften over 6 kg afvallen in 4 weken.
 • Zelf koken, geen pakjes en zakjes.
 • Lekker eten, met veel groente en fruit!

Tarieven

– Start –

Uitgebreide intake (ca. 60 min)

Analyse eetdagboek (ca. 60 min)

Persoonlijk voedingsadvies

€ 140,- eenmalig

 

– Basis –

   Duur van ongeveer 4 maanden
   2 consulten per maand (ca. 30 min per consult)
   Boek “gezond afvallen” van het Voedingscentrum
   Ondersteuning via Whatsapp
   Per maand opzegbaar

€ 70,- per maand

– Het roer om –

Verlenging na het basisabonnement

2 consulten per maand (15-30 min per consult)

Ondersteuning via Whatsapp

Per maand opzegbaar

€ 50,- per maand

Is dit niet wat je zoekt?

Maak dan je keuze uit onderstaande mogelijkheden of neem contact met me op voor meer informatie voor maatwerk.

Wil je met je gezin (of met z’n tweeën!) gezonder gaan eten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Stap voor stap gaan we met het hele gezin naar gezondere eetgewoonten.

Je sport veel en let op je voeding. Toch merk je dat je niet verder komt in je sport, hoe hard en veel je ook traint. Het kan zijn dat je voeding niet optimaal is voor de training die je volgt.

Uitgebreide informatie over alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft voor bedrijven, scholen en (sport)verenigingen.

Start nu!

Wil je meer informatie, klik dan op de link en vul het contactformulier in! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

06-15092291

Brederode 1 Tiel